Hur ökar du ditt kundnät?

Reklamartiklar – Produkter såsom exempelvis pennor, tändare eller nyckelringar är ett smidigt sätt att marknadsföra. Att som företag använda sig av reklamartiklar och kampanjprodukter för olika tillfällen kan vara en smart lösning för att öka sitt kundspektrum. De flesta beställningar av reklamartiklar sker genom offertförfrågningar där kunden beställer vilka produkter och vilka färger som ska tryckas med.

Online annonsering – Ifall du vill att ditt företag ska synas på nätet, är den vanligaste metoden annonsering på andra webbplatser. Detta medför trafik till din sida. Vissa webbplatser har ett helt nätverk av webbsidor där ditt företag kan synas. Du som väljer att annonsera online kan välja webbsidor specifika för just din publik – ålder, kön och intressen. På det sätter syns just din verksamhet för fler potentiella kunder varje dag.

Trycksaker – Visitkort är användbart för att öka ditt kundnät, desto mer professionella de är, desto större är sannolikheten att de potentiella kunderna inte längre bara är ”potentiella”. Visitkort är väldigt smidigt att ha då dessa kan distribueras varsomhelst och närsomhelst till intresserade människor. Det kan räcka med att en ointresserad person har visitkortet hemma – och med tiden finner detta intressant och kontaktar din verksamhet.